Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Service

Van A tot Z

In aanloop naar je feest heb je al genoeg aan je hoofd, bij Partyletter willen we je daarom graag ontzorgen. Dankzij onze verschillende service-opties kun je zelf kiezen wat het beste bij jouw wensen past.

Alleen bezorgen

Wil je zelf de regie houden over de plaatsing en het aansluiten van de lichtletters? Kies dan voor onze eenvoudige bezorgservice. Wij leveren de partyletters op jouw locatie en komen ze na afloop van het evenement ook weer ophalen. Dit geeft je de vrijheid om alles naar eigen wens in te richten.

All-in service

Wil je je nergens zorgen over maken? Ga dan voor onze all-in service. Wij zorgen voor alles: het bezorgen, plaatsen, aansluiten en weer ophalen van de lichtletters. Deze optie biedt het ultieme gemak en zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op andere aspecten van je feest.

Afhalen en terugbrengen
Ben je handig en vind je het leuk om zelf de lichtletters op te halen en terug te brengen? Kies dan voor deze optie. Je kunt de lichtletters zelf bij ons afhalen en na het evenement weer terugbrengen. Deze optie is ideaal voor degenen die graag alles in eigen hand houden en genieten van het zelf organiseren van hun evenement.

Aanvullende informatie en inspiratie

Wil je meer weten over onze lichtletters en de mogelijkheden die ze bieden voor jouw evenement? Bezoek dan onze inspiratiepagina voor ideeën en voorbeelden van hoe je onze producten kunt inzetten om jouw feest onvergetelijk te maken.

Bij Partyletter staat jouw gemak en een succesvol evenement voorop. Kies de service die het beste bij jou past en maak je klaar voor een fantastisch feest!

×